diumenge, 29 de març del 2009

Periñan del Campo

Passat cap de setmana, de nou a Albarracin.
Ruper i jo varem arribar al pàrkin dijous a la nit on ens esperava una colla molt animada: Talo & Rouser, Carlos & Eva, Manu, Nacho, i molta més gent de León i Murcia, a més de tots els bascs que hi havia i molta altra gent.
Divendres cap a Tierra Media. Jo em prenia el dia de descans, ja que havia estat entrenant el dia anterior. Carlos també hi va descansar. La resta siq ue hi varen escalar i obrir uns quants blocs al Heine Holzer.
Aquest és un petit video de Fernando Rey i Ruper al Periñan del Campo, un clàssic 7a+ de Tierra Media que es pot fer botant o en estàtic amb unes regletes.

Dissabte cap a Techos. Escalfarem una mica, varem fer alguna variant més al sostre de la Campana, i Roser va ser la primera tiromfadora del dia encadenant Badajo 7a, que també havia fet la Mery. I mentre Ruper, Gil i Talo encadenavan el nou Benzonà 7b+, jo vaig anar a picotejar una mica el Beautiful Mind. MOlt interessant. Vaig estar probant-lo amb el Hapy, Natan i el Gusa. No em va anar massa malament, és un bon projecte que espere fer en un futur no molt llunyà.
Després vaig decidir baixar una mica el llistó, i em vaig ficar a probar l'Astronave, amb la mala sort de fer-me mal a un dit que em tindrà aturat uns 10 dies. Encaracom ha estat només un susto.
La gent es fica a probar el BrainStorm i Roser completa el seu doblete del dia. Al mateix temps Ruper, Walt, Carlos, Gil, etc obren un nou bloc un metre a la dreta del Sin Porros. Aquest, començant pel Badajo, és encara un projecte que rondarà segur el 8a. AL final Carlos no li va poder canviar el nom i el problema és queda com a Maguila. Cal fer-lo!
Soparet al parkin prompte al sac que feia un fred...
Diumenge, jo ja ressignat per escalar a casa del dit, em faig l'ànim que he de parar, així que em dedique a passetjar i prendre el sol a l'Arrastradero, on Carlos Maguila Preciado i Miguel Walter Ayllon encadenen el Bocadito, mantle de 7c. Ruper acaba de netejar un projecte seu, Infamia, i Talo obre una proa molt suculenta: Mi Padre.
Més tard tothom probant el Varano, amb un colega Polac amb el que ja varem coincidir a aquest mateix bloc fa un any. Carllos aconsegueix tornar-lo a encadenra, i Ruper que es queda a prop però prou cansat, posposa l'encadenament per a una altre dia.
El darrer bloc del cap de setmana se'l varen emportar Talo i Pablo: el tetris 7b+
Aquests són els videos que va editar Talo:


2 comentaris:

  1. que enveja... juer!!!
    ignasi!! este cap de setmana anem cap a albarra te fa??¿?¿?¿
    un petonet!!!

    ResponElimina
  2. muchas gracias bicho por poner mi blog en tus links, yo tambien te he puesto en el mio.

    bueno un saludo y a blokar!!!

    ResponElimina