divendres, 13 de març del 2009

Granito, bueeeeeno, amiiiiigo!

Si, i és que el cap de setmana passat el Ruper i jo varem estar escalant algunes de les pedretes de la zona centre. I és per a repetir, i tornar, que queda molta feina i un ambientillo boníssim!


Després de perdre'ns a la carretera M-nosequé i enfilar cap a Zaragossa, varem arribar a El Boalo, on ens esperaven Talo, Roseri Pavi, amb un soparet cinc estreles i un munt de rises i tonteries!


Dissabte: Escorial.

Ara que el dia ja allarga, ens varem aixecar tard, i com no, Ruper i jo seguint la Talo-furgo ens varem perdre i una mica més i ens fiquem a una secta o no se què...

Al pàrking ens esperaven ja Carlos i Eva, i també ens varem trobar amb més gent: Suyapa, May, David, els asturs Gelu & company, etc i més tard apareixen Davilo, Noe i mñes gent.

Algunes plaquetes fàcils i la Puesta 7a és el primer en caure. Després una miqueta al Monstruo de las Regletas, sense èxit, mentre les noies proben l'esperó dle mateix.

Pavi Ruper i jo marxem cap al Control machete 7c+ i Massive attack 8a+, on ens trobem de nou amb els d'Astúries. Nano fa el massive, i el repeteix per al video. Pavi fa una gran demostració dels avanços en el seu aprenentatge tècnic encadenant amb contundència el Control machete. Ruper i jo probem els dos, sense premi, i Gelu es fa amb Massive mñes tard.




Mentre jo descanse, Ruper fa al flash el Ultraviolence sit 7b+, després Carlos i Pavi el proba una miqueta. Ens trobem amb els bessons, Talo & company també apareixen després de fer uns blosc per una altra banda del bosc. Final del meu descans i escalfe a aquest prblema i el faig, no sense fer una de les meues i estar a punt de caure al top-out, pa matar-me! jajajaja

Baixem i probem amb les noies el Moby Dick, on desgraciadament Talo es fot el genoll.

Ruper i Carlos es fiquen a probar el Katapult, i la resta marxem cap a la performance de l'Annuar. Més tard apareixen els dos botadors: Ruper el fa amb Katapult 8a i Carlos amb Travepult 8a+.

Soparet,, birra, rises, xorrades, músiqueta live improvisation.


Dimenge: Zarzalejo.

Talo decideix quedar-se a casa a causa del genoll, aprofitant per muntar aquest video:


Al sector anem trobant-se amb la people. Pavi ens fa una tourné per uns clàsssics per escalfar. Boníssims tots!

Rouser i Suyapa proben el de las patatas 7a, però fa una solana que els cantos t'ecupixen a la cara (es como Zas, en toda la boca) i qui millor per demostrar açò que Ruper "mantequilla fingers" Palmer deixant-se mig kilo de pell.


enfilem cap al mundo de sofia i com estava ocupat probem el Soyuz. Pavi ens va aconsellar que agafàrem el plomes, ja que a aquest bloc fa fred. No, feia un torro que pa qué! El picotegem, el faig de peu 7b, pa matar-me one more time, i el picotegem una miqueta més abns d'anar cap a l'Australiano 7c que faig al flash i Ruper i Carlos amb uns quants pegues de lluita èpica.


Malgrat que quedaven unes quantes hores de llum, decidim marxar ja que ens quedava una llarga estona a la carretera, però prometem tornar.


El Ruper ja s'ha convertit i es troba en mode BoulderRuper (haurieu de veure-li els dits sagnants...)


Merix la pena tornar no només pels blocs inhumanament bons, si no també per la gent!


Aqui us deixe aquest enllaç de la galeria que ha penjat Ruper en keoholds:

http://picasaweb.google.com/keoholds/MadridLoosers#5311484527717836882

1 comentari: