divendres, 13 de març del 2009

Zonal grup de Llevant

Competició universitària prèvia al Campionat d'Espanya Universitari d'Escalada, el Zonal va tindre lloc al rocòdrom de la UPV dijous 12 de març.
El zonal del grup de Llevant abarca aquelles universitats del País Valencià, Múrcia i Castilla La Mancha, encara qeu enguany el número d'inscripcions va ser notablement inferior a la d'altres anys.

La competició començà alvoltant de les 10 del matí. Dues vies per a fèmines i dues per a la categoria masculina. Els xics es varen repartir en dos grups per agilitzar la competició, i després es faria la rotació.

Un cop acabades les eliminatòries, primer es va disputar la final femenina, on es va proclamar guanyadora Ainhoa, seguida per Monica i Yoli.

El podi masculí es va decidir entre Ruper, Benoit i jo, on vaig quedar primer per molt poquet per davant de Benoit, que la va liar amb el mètode i Ruper tercer després de fer-se un embolic a una presa, la mateixa a la que jo no litrobava el canto i que em va deizar rebentat per als següents dos moviments. La via era realment bona, prou tècnica a la placa inicial i resistent desque començava el desplom.

Aquestes són les fotos que el vicerrectorat d'esports de la UPV ha penjat.

A veure si surt ja la data per al nacional universitari i esperem que no coincidisca en cap altra competicó!

Ara mateix a preparar els trastos que demà de matí hem quedat uns quant a Albarracín!

1 comentari:

  1. busca y comparte tus croquis.

    guía de escalada on-line.

    http://www.enlavertical.com

    ResponElimina