diumenge, 24 d’agost de 2008

Magic '08 vol.4

Entrem en la recta final.
Dilluns. Victor, després d'un cap de setmana amb la familia, torna al bosc ansiós per pujar-se per les pedres de Magic Wood. Aixina que el dilluns torna a prendre contacte probant un munt de blocs com Massive Attack i fent altres tipus BlindFish. Carlos i Pavi se'n van a Val di Mello amb la resta de gent de Madrid. Molta calor però diuen que és un lloc preciòs. Felipe i jo descansem i després d'una dutxa i una petita compra de queviures anem a passetjar vall amunt.

El dimarts Carlos, Ivan i Victor van directes al HauptSector. Escalfen i Ivan fa Enterprisse i Space 7c. Carlos ecxecuta al primer pegue del dia Down Under 7c+/8a i Victor es queda a les portes. Després van cap al Octopussy i proben els tres blocs de la pedra: Octopussy 8a, Free for All 7c+ i Jack's Brocken Hart 8a+.

Raul, Sabina, Maria, Ana, Felipe i jo comencem el dia als blocs de la platgeta. Escalfem i mentre i Raul i jo en fiquem a probar en top rope un espoló molt sucu però super polit. És con un troç de marbre. Molt divertit però que em deixarà prou cansat per a la resta del dia. Després Felipe intenta un 7b en el que es cau de peu sobre els crash pads però amb la mala sort de trepitjar malament i fer-se mal al turmell i se li infla una mica. No pareix ser greu però li durarà uns quants dies. Després anem al costat, a picotejar el RiverBed 8b. Comence a probar els pasos i entre els dos nem traguent els mètodes. És un projecte molt interessant que m'agradaria probar més seriosament abans de tornar a casa.

Felipe decideix tornar al campament per a no forçar el turmenll. Jo puge cap al sector principal a veure que fa la resta d'amics i em trobe amb Victor, Ivan, Carlos, Miguel i Maria a l'Octopussy. Probe amb ells uuna mica el Free for All, que té una regletaq ue quan l'arqueges pareix que se't van a trencar els dits, així que decidim acabar al Bloc Bruno's. Un cop allí Ivan fa amb suma facilitat Supernova 7c. Carlos també el fa i comencen a probar Du coté de Seshuan 7c+. Jo comence a probar el Never Ending Story I però hi ha un pas que no tinc massa clar i caic. Probe la seqüència unes quantes vegades i li faig un altre pegue, però caic i mentre descanse vaig a veure com els va als altres. Comença a fer-se de nit i les forces estàn al limit. La gent ja se'n vol anar i els demane que em deixen els matalassos per fer un pegue a mort: o el faig o marxem! I amb el frontal al cap comence a escalar i amb molt d'esforç aconsegueixc passar la secció clau i encadene eufòric la primera part d'aquesta magnífica linia!
El dimecres improvise un descans ja que estava prou cansat i sobretot que les ungles em feien un mal de mil dimonis així que els acompanye per fer-los de porter. després d'escalfar i probar alguna coseta pel bosc, acabem tots al Bruno's, on comencen els encadenaments: Ivan encadena La Dance 7c de mantle que més tard faria Felipe com un "Tità". Més tard Victor i Ivan encadenen Du coté de Seshuàn, un 7c+ de reletes i plans per un super desplom que acaba amb un dinàmic no molt dur però que fa poreta. Carlos, que feia el llançament molt fàcil, arriba tres vegades al final però cau a causa de la inflada que portava.

Acabat el dia femuna torrada al campament amb molt d'ambient (malgrat, jo me'n vaig prompte a dormir ja que estava més cansat del que em pensava).

Dijous, darrer dia d'escalada de Felipe. Comencem escalfant als blocs que hi ha al costat del camí del segón pont. després fem un parell de plaquetes curioses a la zona del KamelTrophy i pugem cap al HaupSektor on ens trobem amb Pavi, Borja & company que estaven probant Man of A Cow 7c. Perfecte. Victor i Jordi fan una ràpida ascenció i Felipe el repeteix i li faig unes fotos. Jo comence a provar la entrada sentat: Master of a cow 7c+. Després d'uns intents (no estava massa fi) arribe al mantle i em faig caqueta i baixe un parell de vegades i en un pegue més l'encadene. Victor i Felipe li veuen color però estan una mica cansats. Movem i Pavi i Felipe i Borja i Jaime intenten Foo Fighter 7c, quedant-se molt a prop. Victor, Raul i jo fem un parell d'intents al Down Under 7c+/8a i després de quatre o cinc pegues el faig.És un bloc que ja havia picotejat al principi del viatge i que pensava que no faria i mira, vaig i el faig, i bé!
El dia ja s'acaba. Probem algun bloc més fàcil mentre Victor intenta Octopussy 8a, que el té molt prop, però jo crec que necessita descansar.
Sopar al costat del foc amb unes birres per despedir Felipe i altra gent que marxa al dia següent.

Maria i Ana també se'n van el divendres de bon matí. Felipe recull les coses i abans d'anar-se'n ens fem un café amb ell. El dia pinta una mica lleig. Però Carlos i jo anem a escalar (a Victor ja li toca descansar). Escalfem a la travesia fàcil que hi ha enfront del Bruno's i Carlos va directament a pel ducote de seshuan. Jo tambe el probe una mica per nar escalfant. El tacte no està massa bé, però després d'uns quants intents Carlos encadena. Jo acabe d'escalfar a la segona part del Never Ending Story i aixina recordar els moviments. Anem cap al Sonow Sotrm 8a. Tenim només tres matalassos i la caiguda no és molt bona, però Carlos el vol probar, i amb raó, ja que un cop li ix el primer pas encadena, de nou.
Jo feia uns dies que tenia gana de veure el Elektroboogie 8a+. Comence a probar-lo però es posa a loure molt fort i ens refugiem a un sostre. En vista que no parava decidim anar cap al Bruno's. Arribem xopats i jo em fique a probar Massive Attack 8a+ de tres moviments molt bo. Carlos s'anima i ens fiquem tots dos. Al principi no m'ixia el primer pas però després d'uns quants intents comence a veure-li color, Carlos ja feia dies que sabia que el faria. Finalment l'encadene, i quant ja pareixia que Carlos ja li havia perdonat la vida després de caure's unes quantes vegades al darrer moviment encadena el que serà el seu primer 8a+.
Continuem probant pasos fins que la plutja para una mica i tornem al basecamp, empapats.
Per cel·lebrar-ho anem a sopar a una pizzeria, que damunt era dia d'oferta i ens va sortir super barat! I després anem a Chur a fer una birra.

Dissabte de descans per a Carlos i per a mi. Victor ha anat a escalar tot motivat i s'ha fet amb Octopussy 8a.
Ja s'acosta el final del viatge i cal anar tancant projectes! A veure que tal aquesta setmana!

1 comentari:

  1. que pase!!!?¿¿?¿¿?¿?¿ osti que fotos más guapas ignasi!!!! nos vemos prontito!!!!

    ResponElimina