divendres, 15 d’agost del 2008

Magic '08 vol.2


Ja fa més d'una setmana que no escric res. I és que és difícil conectar-se a sovint ja que el bosc mágic t'atrapa. De tota manera intentaré ser breu per explicar els darrers diesl.

La veritat és que aquesta setmaneta ha estat marcada per la plutja, que ens ha obligat a fer alguns descansos improvisats, però que personalment m'han anat prou bé ja que cada dia d'escalada ha estat molt intens i el colze dret em molesta una mica.

Hem estat escalant amb Tobby, Petra, Andreas, i altres locals, amb uns italians la mar de simpàtics (Julius, Valeria, Miquele, Cola, Filipo, etc). També hem escalat amb Raúl i Sabina, Maria i Ana, i un munt de madrilenys que van arribar fa cinc dies, i fa dos dies se'ns varen unir Ivan i Maria. I no només escalat, també hem estat sopànt al costat del foc vinga la risa, i quan plovia, doncs a la caseta, sense parar de riure i dir trellats (i parlar dels projectes, clar).

Ficant-nos ja al tema, hem estat provant prous coses, sense arribar a definir massa cap projecte, però nem progressant. D'aquesta manera Felipe comença a sentir-se més comode al bosc i va fent 7a's, 7a+'s i 7b´s amb molta facilitat (ja li taca mullar-se i provar algun projecte tipo supernova o la dance).

Carlos i Pavi no acaben de trobar-se després de la Steert Parade i la pell no els deixa apretar massa, però van fent (carlos fa una ràpida ascenció de Son Of A Gun). D'altra banda, Victor a.k.a. "El Bou" va fent-se a les pedres del bosc i entre altres cosetes més fàcils encadena Snow Storm 8a i es queda molt a prop de fer Never Ending Story II, Després d'uns dies de repòs no cal dubtar que el farà.

Per la meua banda, destacar l'encadenament de Nothing Canges 8a i Notables progressos al Never Ending Story I 8a+.


També vaig estar probant amb Toby i uns alemanys i italians Kashmir Kanter, un super HighBall vertical que fica els pels de punta només de veure'l. Vaig estar probant el Voigas amb Victor i Carlos i els italians Cola i Julius i després vaig fer Son of a Gun amb Victor i Carlos (bo per fer al flash, però eés que la pell pica, jeje). I bé, probant un munt de projectes com el Rithmo Brachial amb tothom i repetint uns quants que ja vaig fer l'any passat.

La veritat és que encara no he probat mols dels projectes que tinc en ment i pense que ja és hora de probar-ne rotllo The River Bed, però és que hi ha tants!

Avui dia de màxima plutja. Els italians marxen: uns capa cas i altres cap a Zillertal, però tornaràn! Nosaltres aprofitem per dutxar-nos i visitar el festival de Chur.

Espere que demà estiga tot ben sec (tret de la pedra del Bruno's que és especial i amb humitat té més adherència)! Ja estic dessitjant que arribe demà per apretar de nou!!!!!!

;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada