dijous, 28 d’octubre del 2010

Colosal!!!!!!

I que dir que no s'haja dit ja! Impressionant! Un espectacle en essència pura! L'organització un 10, les vies perfectes, el públic entregat i l'ambient entre els escaladors impecable, de colegueo, una colla d'amics fent el que més els agrada tots plegats! I com no, fent amics i passant-ho tots de luxe en aquest marc inmillorable!!!!
I en un tres i no res ens hem trobat amb un fum de blocs i pàgines web que fan referència a aquest event històric, amb cròniques, videos i fotos.
El GipsyClimb ho fa mitjançant fotos amb peus de fot.
De la mà de Boone Speed, a la web de Prana.
Dani Moreno, company de capbussades.
Gerad Rull, amb qui em vaig disputar "El Sartenazo de Oro", jejej
El subcampió d'aquest I Master Series Psicobloc BBK Bilbao, Bruno Macías.
Manuel Gonzalez, a.k.a. Lolo, a traves del seu objectiu en ho mostra.
Dos cases el recolzament de les quals s'ha vist reflexat al resultat, la BBK i Top30
.
Fotos de la final al 8a.nu,
I la crònica a Desnivel, amb diverses galeries de fotos: de Chris Sharma, caigudes, els entrenaments del matí, i més fotos de la final i altres...
A més a més, Desnivel ens proporciona dos videos:



A més, l'organització comptava amb diversos equips de rodatge. Ja tinc ganes de veure el material per alguna banda! I tots els videos i fotos que circularàn per la xarxa!!!!
Segur que repetim, i espere que siga prompte!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

  1. Ignasiiiii!!!! Molt bon cap de setmana, només faltava Morti, ya tu sabeeeesss... jajajaja. Felicitats per l'entrevista del Desnivel. Un petó des de Mataró. Cris

    ResponElimina
  2. Hola Ignasi! Me encantó tu actuación en Bilbao y he estado buscando información sobre tí. Me ha alegrado encontrar tu blog pero me he llevado una gran decepción al ver que no puedo entender lo q compartes xq sólo hablo castellano, supongo q ya lo valorarías cuando decidiste escribirlo en catalán/valenciano... disculpa mi ignorancia. Es una verdadera pena q no pueda seguirte a través de tu propio blog. Saludos de una reciente escaladora. Inma.

    ResponElimina
  3. Hola Ignasi. Gracias por el enlace de tu blog. Salud!

    ResponElimina