dilluns, 3 d’agost del 2009

Making of tfc teaser


El dijous 23, i del dilluns 27 fins el dijous 30 hem estat rodant algunes de les imatges per fer el teaser dúna pel·lícula. Aquest teaser forma part del package de producció o preproducció d'aquest projecte. Al mateix temps, aquesta preproducció serà el TFC (treball final de carrera) que estem fent entre Joan Fuset i jo.

Abans de continuar, agraïr l'ajuda de tots aquells que d'alguna manera han participat al rodatge: Ruper i Marina, Pedro, Nuria, Toni, Peñalva, Miguel, Carlos, Anna, Nachete, Nacho i Sara. També agrïr a l'Àrea d'Esports de la UPV les facilitats que ens han ficat.
D'aquesta manera, el primer dia de rodatge va ser el dijous 23, i el lloc triat: el sector Competició de Chulilla; els actors: Pedro i Toni, assegurats per Nuria i Peñalva. Com a la resta del rodatge, varem passar molta calor!
Com que el material és de la universitat no se'ns permet tindre el material en caps de setmana i festius, així que varem haver de tornar la cámera el divendres de bon matí per tornar-la a agaffar el dilluns a primera hora.


Dilluns de matí comença la festa. Primer Joan i jo gravem unes cosetes al lokal pel matí. A la tarda capturar i fer els preparatius per al rodatge nocturn als boulders de la UPV. Aquí els actors varen ser Pedro, Toni, Miguel, Carlos i Ruper. Ens varem trobar amb Sara i ens va tirar un cable. Va fer bon estar i les pedres quedaven molt be amb la iluminació. El problema és que es va fer molt tard i quan varem anar a sopar els garitos ja estaven tancats.

Dimarts i dimecres, Ruper, Marina, Joan i jo, de rodatge a Albarracín. No cal dir que feia molta calor, però no tan empalagosa com la de la costa. Va ser divertit, però amb poc de temps.

Dimecres fer nit a Valencia DownTown, i dijous de bon, bon bon bon matí cap a Chulilla amb Ruper. Més tard Nacho i Nachete aparegueren. Primer vaig escalar jo mentre Joan gravaba, després vaig filmar a Nachete i finalment a Ruper.

Durant les properes setmanes continuarem amb el TFC i editarem els distints teasers, que estrán disponibles en setembre, o abans...

Stay tuned!

4 comentaris:

  1. t'estrende els comentaris ieeee
    hardworking
    crazyclimbing
    sunlighting
    cameraflying
    croissantseating
    mmmm

    seguim en contacte

    ResponElimina
  2. Joder qué nivel de material no?

    Cuándo estrenas?

    ResponElimina
  3. Si si!

    fue una semana interesante con muchas localizaciones y con un material muy bueno.

    Los dos los publicaremos a mediados de septiembre a ver si conseguimos algo de apoyo económico para poder rodar la peli-documental desde noviembre hasta mediados de 2010 y estrenar después de verano que viene.

    a ver si cuando salgan los teasers nos das tu opinión.

    por cierto, muy buenas tus fotos

    salu2!

    ResponElimina
  4. Que tal como va esa lesion,todo bien??? Saludos..

    ResponElimina