dijous, 19 de febrer del 2009

2 pedres...

El passat dijous la Universitat Politècnica de València va inaugurar els nous boulders al campus de Vera amb una competició amb un reglament molt participatiu propi d'una concentració, on hom podia probar tots els blocs que vulguera: 54 problemes de diversa dificultat proposats per Pedro repartits en dues pedres d'un acabat impressionant.
Des de les onze i pico del matí, després de l'acte polític d'inauguració, ens varem ficar el peus de gat fins les tres i pico de la tarda, amunt i avall probant passos de regletes, bidits, romos, invertits, verticals, no tan verticals, de palmetjar, talonetjar... Un munt de possibilitats.
Ruper, Carlos i jo ens varem ficar a probar els blocs junts, encara que anaves canviant de bloc i probant-los amb diferents persones. Santi, Felix, Moni, Ainoa (que va guanyar en xiques), Yoli, Lucía, Nacho, Mar, Joume, Roberto...
Va ser molt divertit! Al final vaig guanyar per un puntet a Ruper i Félix.
Entrega de trofeus i a dinar tots.
Després de nutrir-nos i descansar, ens fiquem a escalar amb Sento, Acamer, Pedro, Felipe GM, Germà. Ruper i jo no podem amb la nostra ànima, Però tambe va ser molt divertit, ens varem deixar la pell! (literalment!!!!!!)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada